Gepubliceerd
16 Sep 2021

Leestijd
2 minutes

header

Waarom krijgen we vaak de vraag om koppelingen tussen software te maken?

Software op maat Koppelingen

Koppelingen tussen software

Samenwerken van verschillende toepassingen

Bij het horen van kernwoorden zoals klantenbeheer, stockbeheer en boekhouding gaat bij ons meteen een lampje branden. Er zijn al heel wat spelers op de markt die hiervoor kant-en-klare softwarepakketten aanbieden.

Software op maat laten ontwikkelen is een dure aangelegenheid. Zeker als u reeds geïnvesteerd heeft in een online boekhoudpakket, een CRM- of ERP-systeem. Jammer genoeg moet u na een tijd vaststellen dat deze softwarepakketten ontwikkeld werden met een bepaald doel. Zo worden CRM pakketten gebruikt voor het klantenbeheer, terwijl ERP systemen het stockbeheer en de financiële administratie digitaliseren. Deze pakketten werken vaak autonoom. Dit gaat ten koste van een efficiënt bedrijfsproces. Om de investering van de verschillende applicaties niet verloren te laten gaan, kunnen we de afzonderlijke applicaties aan elkaar koppelen. Dit op basis van de gevraagde functionaliteiten en vanuit het oogpunt van efficiëntie.

BMK Solutions kan na een analyse van uw bedrijfsprocessen de verschillende softwaretoepassingen koppelen. Hiervoor ontwikkelden we AMPP (Automation Management Productivity Platform). Dit is een virtueel platform waarmee we de bestaande toepassingen binnen uw onderneming verbinden. Alle toepassingen zijn dan via dit platform te benaderen ook al staat de werkelijke data verspreid over de verschillende reeds aanwezige databronnen van de toepassingen.

Een bijkomend voordeel is dat nieuwe gewenste functionaliteiten toegevoegd kunnen worden in AMPP wanneer u daar behoefte aan heeft.

Andere blogs

Contacteer ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer