Onze software

Waarom alles zelf doen als onze software het ook kan?

ampp

Automation Management Productivity Platform


Automatiseer en beheer uw bedrijfsprocessen & verhoog efficiëntie en productiviteit met AMPP. Ons platform is de lijm tussen al de beschikbare data binnen uw bedrijf. Met dit platform verbetert u de bedrijfsprocessen waardoor u efficiënter en productiever kan werken. AMPP is modulair opgebouwd waardoor het systeem volledig aangepast kan worden aan de noden van uw bedrijf. Het platform kan steeds verder uitgebreid worden met extra modules of maatwerk en op die manier meegroeien met uw bedrijf om blijvend uw werkprocessen zo praktisch mogelijk te digitaliseren en automatiseren.

Meer info
Show me more!
pencil

Bedrijfsprocessen automatiseren

AMPP zorgt voor het automatiseren van de processen binnen uw bedrijf. Data wordt automatisch verzameld via koppelingen met hardware of gedeeld tussen verschillende softwaretools zodat gegevens slechts eenmalig ingevoerd moeten worden. Deze geautomatiseerde oplossing is niet alleen tijd- en kostenbesparend, het foutenpercentage wordt ook aanzienlijk gereduceerd.

pencil

Hardware en software koppelen

Gegevens kunnen ook opgehaald worden uit de al bestaande applicaties, dat doen we door hardware en software te koppelen aan mekaar. Door het koppelen van softwarepakketten verlopen processen vaak soepeler en kan je sneller ingaan op kansen. Het koppelen van bijvoorbeeld een CRM-systeem aan je planningsoftware ondersteunt klantgericht werken en maakt een snelle opvolging mogelijk.

pencil

KPI's tracken

KPI's vereenvoudigen prestatiebeheer door iedereen in een organisatie niet alleen te tonen wat zij zelf doen (als team), maar ook wat het bedrijf als geheel bereikt. Deze transparantie zorgt ervoor dat communicatielijnen vereenvoudigen en 'de neuzen' sneller dezelfde kant opstaan.

pencil

Tijd besparen

We zien bij veel bedrijven dat er nog repetitief en foutgevoelig administratief werk gebeurt. Hier is er ruimte voor verbetering. Met AMPP zorgen we ervoor dat gegevens slechts éénmaal ingegeven moeten worden en automatisch worden verspreid naar de aanwezige applicaties binnen een bedrijf.. Naast een geweldige tijdswinst vermindert u ook de foutenlast en wordt dubbel werk voorkomen.

pencil

Resources beheren

Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijk managementbeheersysteem. In AMPP werd een hele beheerszone ontwikkeld voor u en/of uw medewerkers. Toegangsrechten kunnen op elk niveau, al dan niet met beperkingen, toegekend worden. In deze beheerszone kan men klanten, producten, diensten, orders, projecten, afspraken, .. centraal beheren. Door automatisaties wordt de beheerszone gekoppeld aan andere applicaties waar nodig.

pencil

Productiviteit verhogen

Productiever zijn, is niet harder, maar slimmer werken. De digitale revolutie dwingt uw bedrijf om sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De productiviteitstools in AMPP zijn ontworpen om kostbare tijd te besparen. Zo vindt u er een duidelijk overzicht van uw persoonlijke TO DO's en KPI’s terug. Daarnaast zorgt de meegeleverde tool 'PrivacyPro' ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de huidige GDPR wetgeving en zal u niet voor verrassingen komen te staan.

Krijg een gratis demo van AMPP

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer

ampp
ampp

BemiddelingSoftware


BMS of 'Best Mediation Software' is een gebruiksvriendelijk CRM systeem dat u als bemiddelaar of coach toelaat om op efficiënte en overzichtelijke wijze uw dagdagelijkse activiteiten digitaal te verwerken. Hierdoor kan u volledig focussen op de interactie met uw klant.

Meer info
Show me more!
pencil

Kosten, prestaties en facturatie

Facturatie is een obstakel voor veel bedrijven. Dankzij BMS voegt u snel prestaties en kosten toe waardoor het opstellen en factureren van ereloonstaten nog nooit zo eenvoudig was. Ook kan u afvinken wie betaald heeft en zo de openstaande staten op de voet volgen en automatisch rappels laten versturen. De tijdsbestedingen worden ingegeven door het starten en stoppen van een timer, waarna u de prestatie aan het gewenste dossier kan toevoegen.

pencil

Dossierbeheer

BMS laat u toe uw dossiers op een eenvoudige en overzichtelijke manier op te roepen. In de contactfiches vindt u de gegevens van alle betrokken partijen met bijhorende briefwisseling, mailings, ontwerpaktes en overeenkomsten terug. Bovendien is er een uitgebreide zoekfunctie voorzien die het opzoeken van gegevens vergemakkelijkt.

pencil

Documentbeheer

Elk document is makkelijk bereikbaar in BMS. U kan alle soorten documenten uploaden of toevoegen aan een dossier. Hierdoor blijft het overzicht in uw dossiers en kantoor gewaarborgd.

pencil

Agendabeheer

De agenda bestaat uit twee delen, waardoor u op een efficiënte manier al uw afspraken en To Do’s kan beheren. In de To Do-agenda kan u al uw taken oplijsten, waardoor de actieve dossiers goed zichtbaar blijven en u geen enkel agendapunt over het hoofd ziet. U kan dagelijks To Do’s toevoegen, afvinken, verplaatsen, wijzigen... In de afsprakenagenda worden uw afspraken, zittingen, niet-beschikbare periodes... opgenomen en deze kunnen gesynchroniseerd worden met Outlook.

pencil

Tijdlijn

Via de tijdlijn krijgt u een mooi overzicht van elk bemiddelingsdossier. Hierin ziet u in één oogopslag alle belangrijke gebeurtenissen binnen het dossier. Niet enkel de afspraken, data of tijdstippen van mails, maar ook verstuurde documenten en afgevinkte To Do’s worden chronologisch zichtbaar. Een nieuwe afspraak inboeken of snel iets opzoeken was nog nooit zo eenvoudig!

pencil

Geluidsopnames

Er is per dossier een snelknop voorzien die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig gesprekken op te nemen zodat u later iets terug kan beluisteren of dubbelchecken. De opnames worden automatisch toegevoegd aan de tijdsregistratie.

Krijg een gratis demo van BMS

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer