De BMK workflow

Ontdek ons gestroomlijnd proces

De BMK procesaudit

Eerst denken, dan doen! Bij BMK beginnen we niet boef-baf met het ontwikkelen van jouw software. Dat zou veel tijd én geld kosten met weinig kans op succes.

Hoe we dan wel te werk gaan? We starten met de BMK procesaudit om jouw processen in kaart te brengen. We analyseren hoe alles nu loopt en waar er verbeterpunten zijn. Op die manier identificeren we quick-wins en lange termijn doelstellingen. Het resultaat is een duidelijk plan van aanpak voor de uiteindelijke ontwikkeling.

VERLOOP BMK PROCESAUDIT

AS IS
pencil

HUIDIGE SITUATIE

De eerste stap tijdens de BMK audit is onderzoeken wat er zich allemaal afspeelt binnen jouw bedrijf. Onze BMK Solutions experts voeren een grondige analyse uit van jouw huidige bedrijfsprocessen. We brengen de ‘as is’ situatie gedetailleerd in kaart en bezorgen je een visueel overzicht van jouw administratieve workflow. Deze inzichten helpen ons om verbeterpunten, bottlenecks en opportuniteiten te identificeren.

TO BE
pencil

GEWENSTE SITUATIE

Vervolgens gaan we aan de slag om een frisse wind te waaien door jouw processen. We bepalen hoe we jouw workflow kunnen optimaliseren, dubbel werk kunnen elimineren en herhalende taken kunnen automatiseren. Kortom maken we een plan van aanpak om jouw administratieve workflow een boost te geven op vlak van efficiëntie en automatisering.

PRIO
pencil

PLAN VAN AANPAK

First things first. Rome is ook niet op één dag gebouwd. Het toekomstplan ligt klaar maar ook de weg naar succes is van cruciaal belang. Samen met de stakeholders binnen jouw team bepalen we welke aanpassingen prioriteit hebben en maken we een projectplanning op met duidelijke deadlines en deliverables voor de verdere implementatie.

BMK development

Onze ideeën tot leven zien komen – daar krijgen wij het meeste energie van. De analyse heeft reeds een duidelijk plan opgeleverd voor de optimalisatie van je processen. Nu is het tijd voor actie! Vertrekken doen we meestal van ons automatisatieplatform ‘AMPP’. Dit platform vormt de kern van onze toepassingen en omvat al een reeks standaardfunctionaliteiten en softwarekoppeling.

Maar een bedrijf zoals dat van jou – zo is er maar eentje. Onze ontwikkelaars staan klaar om een unieke saus over AMPP te gieten om er jouw custom totaaloplossing van te maken. We ontwikkelen modules op basis van jouw specifieke noden en wensen en zorgen voor een naadloze integratie met de bestaande software binnen jouw onderneming.

Want hé – het warm water opnieuw uitvinden – dat is zonde van tijd en geld. Wij vormen het puzzelstukje om alle processen, software en tools binnen je bedrijf te koppelen en te laten samenwerken als één geoliede machine.

ONZE EXPERTISE

Tech stack

laravel
livewire
php
javascript
react
vuejs
csharp
mysql
tailwind
bootstrap
flutter
ploiio

BMK service

Jouw processen lopen ondertussen als een trein, of meestal dan toch. Zelden valt er toch eens een brokstuk op de sporen. Gelukkig staat ons serviceteam voor je klaar om je binnen de kortste keren weer op de rails te helpen.

Klantenservice dragen we hoog in het vaandel. We vormen dan al jaren de vaste IT-partner van vele van onze klanten en ondersteunen hen gedurende hun groeitraject.

Waarom kiezen voor BMK Solutions?

BMK Solutions gaat aan de slag met het totaalplaatje en focust niet louter op software development. Dankzij de procesaudit komen er al snel verbeterpunten aan het licht die onze klant op korte termijn tijd & geld kunnen besparen!