Automation Management Productivity Platform

Automatiseer & beheer uw bedrijfsprocessen, verhoog efficiëntie & productiviteit


Om een geschikte partner partner in de digitale wereld te kunnen zijn voor zowel grote bedrijven als zelfstandige ondernemers ontwikkelden we "AMPP", want iedereen heeft baat bij een betere process flow. Beginnen met het Automatisatie Management Productiviteit Platform kan perfect modulair, en daardoor ook budgetvriendelijk op maat van uw bedrijf. Het geheel kan verder en verder uitgebouwd worden met de reeds aanwezige modules en met extra maatwerk om uw unieke processen zo goed mogelijk te ondersteunen.


Automatisatie
Vaak zien we binnen bedrijven veel herhaaldelijk, afstompend en foutgevoelig administratief werk op regelmatige basis terugkomen. Met AMPP zorgen we er voor dat er geen data dubbel meer moet worden ingegeven: we zorgen voor een centrale opslag en verdelen het automatisch naar uw andere reeds aanwezige applicaties, of we gaan het via AMPP net ophalen uit een van uw aanwezige applicaties. Hierdoor voorkomen we niet alleen dubbel werk, maar verminderen we ook fouten!

Management
In AMPP is een hele beheerszone voorzien voor u en uw medewerkers, ieder met hun eigen rechten. Hierin kunnen uw klanten, producten, diensten, orders, projecten, afspraken, .. centraal beheerd worden. Door de automatisaties zullen deze gekoppeld zijn aan andere applicaties waar nodig, en kan ieder met de software werken die nodig is en zal er een centraal overzicht zijn in AMPP. Indien gewenst is er voor uw klanten de mogelijkheid om in hun klantenzone op uw AMPP aan te melden en hun eigen bestellingen, klantgegevens en dergelijke te beheren.

Productiviteit
Om de productiviteit van u en uw medewerkers te verhogen met behulp van AMPP zijn er een aantal specifieke tools ontwikkeld en geïntegreerd. Zo kan u gemakkelijk in minder tijd meer gedaan krijgen. Denk aan het opvolgen en sturen van projecten en dossiers, interactie met klanten, content produceren en analyseren, ..

Platform
AMPP is een online platform in de private cloud, daarmee combineren we alle voordelen van het online altijd toegankelijk zijn en het veilige en afgeschermde maatwerk dat voor uw bedrijf en zijn processen nodig is.

GDPR Proof met PrivacyPro
Het meegeleverde PrivacyPro helpt u om in orde te zijn met de privacy wetgeving in enkele eenvoudige stappen en in AMPP gekoppeld aan de nodige databronnen. Door op een correcte wijze de voorziene formulieren digitaal in te vullen maakt u uw bedrijf GDPR compliant en zal u niet voor verrassingen komen staan. PrivacyPro omvat 5 onderdelen in 1 handige tool: 1) Checklist, 2) Verwerkingsregister, 3) Incidentenregister, 4) Audit, 5) Zoekrobot