Automation Management Productivity Platform

Automatiseer & beheer uw bedrijfsprocessen, verhoog efficiëntie & productiviteit


BMK Solutions streeft ernaar om een betrouwbare partner in de digitale wereld te zijn voor al haar klanten. We ontwikkelden hiervoor AMPP. Dit platform is de lijm tussen al de beschikbare data beschikbaar in het bedrijf. Met dit platform verbetert u de bedrijfsprocessen waardoor u efficiënter en productiever gaat werken. AMPP is modulair opgebouwd en hierdoor bent u als klant in staat om te kiezen voor de modules die u nodig heeft voor uw bedrijf. Het platform is steeds verder uitbreidbaar met extra modules of maatwerk om uw werkprocessen zo praktisch mogelijk te digitaliseren en automatiseren.


Automatisatie
We zien bij veel bedrijven dat er repetitief en foutgevoelig administratief werk nog manueel wordt ingegeven. Hier is er ruimte voor verbetering. Met AMPP zorgen we ervoor dat gegevens slechts éénmaal ingegeven moeten worden. Meermaals dezelfde data inbrengen in diverse programma's behoort tot het verleden! AMPP zorgt voor een centrale opslag en verdeelt het automatisch naar de reeds aanwezige applicaties in het bedrijf. Gegevens kunnen ook opgehaald worden uit de reeds bestaande applicaties. Naast een geweldige tijdswinst vermindert u ook de foutenlast en voorkomen we dubbel werk.

Management
Maak gebruik van ons gebruiksvriendelijk managementbeheersysteem.
In AMPP werd een hele beheerszone ontwikkeld voor u en/of uw medewerkers. Toegangsrechten kunnen op elk niveau, al dan niet met beperkingen, toegekend worden. In deze beheerszone kan men klanten, producten, diensten, orders, projecten, afspraken , .. centraal beheren. Door automatisaties wordt de beheerszone gekoppeld aan andere applicaties waar nodig.

Productiviteit
Productiever zijn, is niet harder, maar slimmer werken. De digitale revolutie dwingt uw bedrijf om sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. Binnen AMPP zijn er een aantal specifieke tools ontwikkeld en geïntegreerd waardoor tijdrovende taken efficiënter kunnen worden gerealiseerd.

Platform
AMPP is een online platform in de private cloud. Hierdoor zijn we in staat om de voordelen van het online altijd toegankelijk zijn te combineren met veilige digitale omgeving voor uw bedrijf en haar processen.

Nog niet overtuigd ? Neem snel contact op voor een vrijblijvende demo!

GDPR Proof met PrivacyPro
Het meegeleverde PrivacyPro helpt u om in orde te zijn met de privacy wetgeving in enkele eenvoudige stappen en in AMPP gekoppeld aan de nodige databronnen. Door op een correcte wijze de voorziene formulieren digitaal in te vullen maakt u uw bedrijf GDPR compliant en zal u niet voor verrassingen komen staan. PrivacyPro omvat 5 onderdelen in 1 handige tool: 1) Checklist, 2) Verwerkingsregister, 3) Incidentenregister, 4) Audit, 5) Zoekrobot