Gepubliceerd
16 Jul 2021

Leestijd
3 minutes

header

Waarom kiezen voor bedrijfssoftware op maat?

Cloud Webplatform

Bedrijfssoftware op maat

De keuze tussen bestaande softwarepakketten of volledig op maat ontwikkelen is niet eenvoudig. Het is van cruciaal belang dat vooraleer een keuze gemaakt wordt, uitvoerig advies ingewonnen wordt over de mogelijke oplossingen.

Wanneer is het aangewezen om te kiezen voor software op maat?
Als een bedrijfsproces zodanig specifiek is dat er geen bestaande software of specifieke module in AMPP ter beschikking is, ontwikkelt BMK Solutions een tool of extra module op maat. Ook voor het aansturen of uitlezen van externe hardware, bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan zowel met lokale software als met een gekoppeld webplatform in de Cloud of toegang via een app. Wij hebben ervaring met een breed gamma van hardware: van mini-sensoren en verlichting tot grote betoncentrales en weegbruggen.

Wat zijn de voordelen van software op maat?
Software op maat stelt u in staat om de specifieke bedrijfsprocessen te verbeteren en zo effectievere resultaten te behalen op een efficiënte manier.

Waarom kiezen voor een webplatform in de cloud?
De software zal aangeboden worden op een online server waardoor hij altijd en overal toegankelijk is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
BMK Solutions gaat samen met u de probleemgebieden en verbetermogelijkheden identificeren en analyseren. Vervolgens werken we stap per stap verder aan de nieuwe software met op geregelde basis feedbackmomenten zodat wat wij ontwikkelen overeenkomt met wat u verlangt!

Wij gaan uit van volgend paradigma “Een organisatie is maar zo effectief als haar processen dat toelaten! Automatiseren van onlogische processen is verspillen van tijd en middelen.”

Andere blogs

Contacteer ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer