Gepubliceerd
17 Jun 2020

Leestijd
10 minutes

header

Waarom is een website noodzakelijk en hoe begin je er best aan?

Webshop Website

Waarom is een website noodzakelijk en hoe begin je er best aan?

24/7 interactief bereikbaar en online verkopen

Waarom is een website noodzakelijk?
Een website zorgt voor een grote zichtbaarheid en publiciteit. Vele klanten zullen eerst uw website bezoeken om uw aanbod te bekijken, uw fysieke locatie te zoeken of de openingsuren te bekijken. Vindt de klant de nodige informatie niet, dan verliest hij zijn interesse of zal hij ergens anders op zoek gaan.. Gelukkig is uw website overal en vooral altijd bereikbaar! Uw website op maat is altijd aanvulbaar met een doeltreffende E-commerce zodat u ook zelf online uw producten en diensten kan verkopen. De meest rendabele manier van promotie is ongetwijfeld een website, die gekoppeld kan worden met diverse social media.Wat moet er op mijn website staan?
Schrijf voor uw doelpubliek en denk aan het cliché: "een beeld zegt meer dan duizend woorden". Zorg daarom voor kwalitatieve foto's en afbeeldingen die uw visie en boodschap duidelijk ondersteunen! Wees direct naar de bezoekers en schrijf met overtuiging en zelfzeker waarom ze bij u moeten zijn. Begin met een titel die duidelijk maakt waar de tekst over gaat. Uw doelpubliek zal dit appreciëren en de zoekmachines zoals Google zullen dit belonen met een goede ranking, zodat u goed gevonden zal worden door klanten en potentiële klanten.Hoe komen de websites tot stand?
BMK Solutions maakt professionele websites op maat. Dat weet u ondertussen wel. Maar hoe komen die websites eigenlijk tot stand? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat gebeurt er wanneer u bij ons komt aankloppen ? Wat kan u van ons verwachten? Hoe vertalen we uw visie naar een functionele website? Hoe kan u dat allemaal opvolgen? Hoe gaan wij eigenlijk te werk? Indien u zich die vragen nog nooit gesteld had, dan is dat nu zeker wel het geval.

BMK Solutions maakt professionele websites op maat. Functioneel en gebruiksvriendelijk maatwerk. Wij vertalen de waarden en filosofie van uw onderneming naar een moderne website tegen een correcte prijs. Van hersenspinsel tot functionele website. We overlopen voor u alle stappen, en geven u op deze manier een idee hoe een samenwerking met BMK Solutions tot stand komt.

1. Eerste gesprek

U bent geïnteresseerd in een nieuwe website, webshop of een online applicatie ? Fantastisch! BMK Solutions zit met veel plezier eens samen met u om de mogelijkheden te overlopen. Omdat uw project is en u zich wilt onderscheiden van de concurrentie, is maatwerk vereist. In deze fase luisteren we vooral heel aandachtig naar uw noden en wensen. Wij beantwoorden ook al uw vragen. Bovendien voorzien wij wat meer info over onze aanpak, onze visie en onze ontwerpen.. Aan de hand van uw input en onze ervaring gaan we samen op zoek naar de beste manier om uw ideeën te vertalen naar een moderne website of online applicatie.

2. Een offerte op maat

Na een eerste gesprek bezorgen wij u een gepaste prijsofferte voor uw project. BMK Solutions ziet elk project als een partnership en streeft dan ook naar een goede professionele relatie met zijn klanten op lange termijn. Daarom staan wij voor een kwaliteitsvolle ontwikkeling aan een correcte prijs. Een 24/7 ondersteunende service krijgt u daar uiteraard bovenop. Op een heldere en gedetailleerde manier beschrijven we de uitwerking van uw project, stap voor stap. Alle functionaliteiten worden opgenomen in deze offerte, zodat u weet waarvoor u betaalt, en zodat niemand achteraf voor verrassingen komt te staan.

3. Ontwerp

Indien u akkoord gaat met onze offerte, dan is het tijd om aan de slag te gaan. We vertalen de wensen en ideeën die in ons gesprek naar boven zijn gekomen, naar een origineel en eigentijds ontwerp. Dankzij onze professionele ervaring slagen we er steevast in om tot een ontwerp te komen op maat van uw project, onderneming en doelgroep. In deze fase wordt ook nagedacht over de informatie-architectuur en de navigatie. Op die manier zorgen we ervoor dat uw website of applicatie er niet alleen goed uitziet, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk zal werken. Een moderne website valt of staat met een eigentijds ontwerp. Dat betekent dat hij ook responsive moet zijn en zich moet aanpassen aan het formaat van mobiele toestellen. Op die manier is uw website altijd en overal in optimale omstandigheden te raadplegen. BMK Solutions voorziet standaard een design in de 3 formaten (desktop – tablet – smartphone). Het ontwerpen gebeurt op basis van uw logo, huisstijl en bedrijfsfilosofie.

4. Correctieronde(s)

Indien u een website koopt bij BMK Solutions, dan is die van u, en niet van ons. Het ontwerp moet dan ook naadloos aansluiten bij uw wensen. Het kan zijn dat u na het zien van het basisontwerp nog enkele wijzigingen wenst door te voeren. Wij staan open voor uw feedback en delen uw wensen met onze designer die er onmiddellijk mee aan de slag gaat. Op basis van uw suggesties wordt het basisontwerp gefinaliseerd.

5. Het ontwikkelen van uw website

Nadat het basisontwerp is goedgekeurd, kunnen we dit ontwerp in een definitieve vorm gieten. Een website is geen statische afbeelding. Bezoekers moeten kunnen klikken op de navigatie items, doorheen de website browsen, foto’s aanklikken en intuïtief door de nieuwsberichten surfen. Dankzij een moderne programmatie zorgt BMK Solutions ervoor dat uw website vlot navigeert, gebruiksvriendelijk is, en goed scoort in zoekmachines zoals Google, Yahoo ea.

6. Oplevering

Eenmaal u er samen met ons van overtuigd bent dat uw website helemaal klaar is, zetten wij hem ‘live’ op het definitieve webadres en is hij helemaal operationeel.

7. Enkele voorbeelden

BMK Solutions levert kwaliteit, onze klanten kunnen en zullen dat beamen. Bij onze realisaties kan u enkele voorbeelden terugvinden van onze ontwerpen en onze ontwikkelingen. Op die manier kan u ons werk zelf beoordelen, en krijgt u een beeld van onze dienstverlening. Bent u op zoek naar bedrijfssoftware op maat, automatisaties en koppelingen? Neem dan zeker ook een kijkje bij onze andere diensten!

8. Uw website levend houden

Veel zelfstandigen en KMO's hebben niet de tijd om zelf een website te beheren daarom doen onze klanten vaak beroep op ons om hun website actief te houden en dit tegen een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Voor onze klanten is dit ook een win-win situatie want ze verliezen geen kostbare tijd met het zoeken naar hoe ze zelf iets moesten plaatsen op hun website en wij garanderen dat de gewenste veranderingen zeer snel doorgevoerd worden.

Andere blogs

Contacteer ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer