gtag('config', 'UA-35263056-1');

Gepubliceerd
16 Jun 2022

Leestijd
5 minutes

header

Ons partnership met KBC Bank & Verzekeringen

Partnership KBC Bank & Verzekeringen

Met heel veel trots mogen wij aankondigen dat we sinds juli 2016 een partnership konden afsluiten met KBC Bank & Verzekeringen. Deze partnership houdt concreet in dat de ondernemers in de portefeuille van KBC, die de eerste stappen in het digitale tijdperk willen zetten of eerder dit tijdperk verder willen verkennen, doorverwezen kunnen worden naar BMK Solutions, als één van de bevoorrechte partners van KBC.

Wij kunnen deze ondernemers op verschillende manieren van dienst zijn. Van de integratie van de KBC Paypage tot de implementatie van een volledige webshop met inachtneming van de volgende kernwaarden:

Vertrouwen

Gezien wij het beheer van uw website, webshop of app toevertrouwd krijgen is voorwaarde nummer 1 dat u 100% op ons moet kunnen betrouwen. Wij zullen er alles voor doen om dit vertrouwen niet te beschamen. Om dit te bereiken moeten we de zaken aanpakken zoals onze klanten ze zelf zouden aanpakken:
• professioneel want wij kennen onze business;
• proactief want wij scholen ons voortdurend bij en zijn voorbereid op de nieuwste trends;
• persoonlijk want we hebben een goed begrip van de activiteiten van onze klanten.

Kwaliteit

In ons streven naar kwaliteit dienen wij ons dagelijks te richten op afwerking, gebruikersgemak, veiligheid en service van producten, processen of diensten.
Dit kunnen we enkel bereiken door:
• Discipline
• Ordelijkheid
• Toegewijdheid
• Oplettendheid
• Punctualiteit

Oplossingen

Wij luisteren naar onze klant en willen niet alleen een dienst leveren maar een totaaloplossing uit ons standaardaanbod, of volledig op maat van de behoefte van onze cliënt.
Wij houden er rekening mee dat de behoefte(s) van onze klant kunnen wijzigen in een razendsnelle veranderende digitale wereld.
Rekening houdende met de langetermijnrelatie stellen wij de meest optimale oplossing voor die wij de klant kunnen aanbieden.
Wij bieden een partnership aan dat mee evolueert met het bedrijf en de behoeften van onze cliënt.
Wij zoeken naar oplossingen waardoor wij onze werkwijze kunnen verbeteren en onze cliënten maximaal kunnen profiteren van deze verbeteringsvoorstellen. We hebben daarbij oog voor de technologische ontwikkelingen.

Efficiënt

In ons streven naar efficiëntie proberen we zo veel mogelijk te bereiken met zo weinig mogelijk kosten voor de klant.

Respect

Wij hebben het diepste respect voor onze cliënten.

Deel deze post

Andere blogs

image

Gepubliceerd op 16 Jun 2022

Webshop

Waarom starten met een webwinkel en hoe verkoop je best online?...

webshops Waarom is een website noodzakelijk?Een website zorgt voor een grote zichtbaarheid en publiciteit. Vele klanten zullen eerst uw website bezoeken om uw aanbod te bekijken, uw fysieke locatie t...

Read more arrow-right

image

Gepubliceerd op 16 Jun 2022

Webshop Website

Waarom is een website noodzakelijk en hoe begin je er best aan?...

Waarom is een website noodzakelijk en hoe begin je er best aan? 24/7 interactief bereikbaar en online verkopen Waarom is een website noodzakelijk?Een website zorgt voor een grote zichtbaarheid en pu...

Read more arrow-right

image

Gepubliceerd op 16 Jun 2022

Procesautomatie Digitalisering

Hoe pakken we procesautomatisatie aan?...

Procesautomatisatie Digitaal bedrijfsprocessen beheren en optimaliseren Digitaliseren en automatiserenBij een groot aantal ondernemingen zijn de bedrijfsprocessen nog niet aangepast aan de snel evol...

Read more arrow-right

Contacteer ons

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy disclaimer