Koppelingen tussen software

Samenwerken van verschillende toepassingen


Bij het horen van kernwoorden zoals klantenbeheer, stockbeheer en boekhouding gaat bij ons meteen een lampje branden. Er zijn al heel wat spelers op de markt die hiervoor kant-en-klare softwarepakketten aanbieden.

Software op maat laten ontwikkelen is een dure aangelegenheid. Zeker als u reeds geïnvesteerd heeft in een online boekhoudpakket, een CRM of een ERP. Jammer genoeg moet u na een tijd vaststellen dat deze softwarepakketten ontwikkeld werden met een bepaald doel. Zo worden CRM pakketten gebruikt voor het klantenbeheer terwijl ERP systemen het stockbeheer en de financiële administratie digitaliseren. Deze pakketten werken vaak ook autonoom. Dit gaat ten koste van een efficiënt bedrijfsproces. Om de investering van de verschillende applicaties niet verloren te laten gaan kunnen we de afzonderlijke applicaties aan elkaar koppelen. Dit op basis van de gevraagde functionaliteiten en vanuit het oogpunt van efficiëntie.

BMK Solutions kan na een analyse van uw bedrijfsprocessen de verschillende softwaretoepassingen koppelen. Hiervoor ontwikkelden we AMPP (Automation Management Productivity Platform). Dit is een virtueel platform waarmee we de bestaande toepassingen binnen uw onderneming verbinden. Alle toepassingen zijn dan via dit platform te benaderen ook al staat de werkelijke data verspreidt over de verschillende reeds aanwezige databronnen van de toepassingen.

Een bijkomend voordeel is dat gevraagde functionaliteiten gewoon bij geprogrammeerd kunnen worden in AMPP wanneer u daar behoefte aan heeft.


Realisaties


B-mix beton
B-mix beton
Centrale aansturing

Het Briljant boekhoudpakket werd gekoppeld met software van de betoncentrales en weegbrug zodat manuele ingave slechts één maal nodig is. Tevens is er een terugkoppeling gerealiseerd om de facturatie grotendeels te automatiseren.


C&Explore

C&Explore

Applicaties verbinden

Om de bedrijfsprocessen te optimaliseren zijn verschillende applicaties en databronnen met elkaar verbonden: inschrijfformulieren op op verschillende websites, de webshop met online betalingen, verzendtools, eenvoudigfactureren, boekhoudpakket,..


Decoratie Van Gompel
Decoratie Van Gompel
Voorraad online & offline

Voorraadbeheer van de online webwinkel en de offline kassa zijn naadloos geïntegreerd door de koppeling van het kassaprogramma in de winkel met de online webshop en voorraadbeheer module. De stock is nu altijd automatisch overal correct.