Bedrijfssoftware op maat

Webplatform in de cloud en/of lokale software


De keuze tussen bestaande softwarepakketten of volledig op maat ontwikkelen is niet eenvoudig. Het is van cruciaal belang dat vooraleer een keuze gemaakt wordt, uitvoerig advies ingewonnen wordt over de mogelijke oplossingen.

Wanneer is het aangewezen om te kiezen voor software op maat?
Indien een bedrijfsproces zodanig specifiek is dat er geen bestaande software ter beschikking is, kan niet anders dan gekozen worden voor maatwerk. Wanneer standaard softwarepakketten niet meer kunnen voldoen aan uw behoefte is het interessant om een software op maat te bekijken.
Ook wanneer u hardware heeft om te sturen of te koppelen aan andere systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan zowel met lokale software als met een gekoppeld webplatform in de cloud of toegang via een app. Wij hebben ervaring in alle maten en formaten: van mini sensoren en verlichting tot grote betoncentrales en weegbruggen.

Wat zijn de voordelen van software op maat?
Software op maat stelt u in staat om de specifieke bedrijfsprocessen te verbeteren en zo effectievere resultaten te behalen op een efficiënte manier.

Waarom kiezen voor een webplatform in de cloud?
De software zal aangeboden worden op een online server waardoor hij altijd en overal toegankelijk is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
BMK Solutions gaat samen met u de probleemgebieden en verbetermogelijkheden identificeren en analyseren. Vervolgens werken we stap per stap verder aan de nieuwe software met op geregelde basis feedback momenten zodat wat wij ontwikkelen overeenkomt met wat u verlangt!

Wij gaan uit van volgend paradigma “Een organisatie is maar zo effectief als haar processen dat toelaten! Automatiseren van onlogische processen is verspillen van tijd en middelen.”Realisaties


Orbix
Orbix
ERP op maat

Orbix ontwikkelt en verkoopt duurzame materialen en technologieën voor de bouw- en staalsector. Samen met BMK Solutions ontwikkelden we een dynamisch ERP op maat. Hierdoor kunnen we nu de productie opvolgen en traceerbaar maken door middel van real-time data rechtstreeks uit alle machines.


C&Explore

C&Explore

Eigen ERP & CRM

C&Explore ontwikkelt educatieve projecten en bedrijfsprojecten. Hun bedrijfssoftware op maat verbindt alle producten, opleidingen, online verkoopskanalen inclusief webshop en webplatformen tot een beheersbaar geheel. KMO-dienstverlening is geoptimaliseerd met overzichtelijke dossiers en klantrelaties.


Peeters Dries
Peeters Dries
Weegbonnen & facturatie

Deze klant wou zijn grond- en bestratingswerken vlotter laten verlopen. We ontwikkelden een gebruiksvriendelijke en intuïtieve software op maat. Hierdoor worden de cijfers van de weegbrug samen gevoegd met de klantgegevens en kunnen er werkbonnen gemaakt worden. Deze zijn ook nog eens automatisch gekoppeld aan de centraal administratieve sotware.