Bedrijfssoftware op maat

Webplatform in de cloud en/of lokale software


De keuze tussen bestaande softwarepakketten of volledig op maat ontwikkelen is niet eenvoudig. Het is van cruciaal belang dat vooraleer een keuze gemaakt wordt, uitvoerig advies ingewonnen wordt over de mogelijke oplossingen.

Wanneer is het aangewezen om te kiezen voor software op maat?
Indien een bedrijfsproces zodanig specifiek is dat er geen bestaande software ter beschikking is, kan niet anders dan gekozen worden voor maatwerk. Wanneer standaard softwarepakketten niet meer kunnen voldoen aan uw behoefte is het interessant om een software op maat te bekijken.
Ook wanneer u hardware heeft om te sturen of te koppelen aan andere systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Dat kan zowel met lokale software als met een gekoppeld webplatform in de cloud of toegang via een app. Wij hebben ervaring in alle maten en formaten: van mini sensoren en verlichting tot grote betoncentrales en weegbruggen.

Wat zijn de voordelen van software op maat?
Software op maat stelt u in staat om de specifieke bedrijfsprocessen te verbeteren en zo effectievere resultaten te behalen op een efficiënte manier.

Waarom kiezen voor een webplatform in de cloud?
De software zal aangeboden worden op een online server waardoor hij altijd en overal van op eender welk toestel kan geraadpleegd worden, met alle voordelen vandien!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
BMK Solutions gaat samen met u de probleemgebieden en verbetermogelijkheden identificeren en analyseren. Vervolgens werken we stap per stap verder aan de nieuwe software met op geregelde basis feedback momenten zodat wat wij ontwikkelen overeenkomt met wat u verlangt!

Wij gaan uit van volgend paradigma “Een organisatie is maar zo effectief als haar processen dat toelaten! Automatiseren van onlogische processen is verspillen van tijd en middelen.”Realisaties


Orbix
Orbix
ERP op maat

Orbix ontwikkelt en verkoopt duurzame materialen en technologieën voor de bouw- en staalsector. Samen ontwikkelden we een dynamisch ERP op maat om productie op te volgen en traceerbaar te maken met real-time data rechtstreeks uit alle machines.


C&Explore

C&Explore

Eigen ERP & CRM

C&Explore ontwikkelt educatieve projecten en bedrijfsprojecten. Hun bedrijfssoftware op maat verbind alle producten, opleidingen en webplatformen tot een beheersbaar geheel. KMO-dienstverlening is geoptimaliseerd met overzichtelijke dossiers en klantrelaties.


Peeters Dries
Peeters Dries
Weegbonnen & facturatie

Om de grond- en bestratingswerken vlot te laten verlopen ontwikkelden we gebruiksvriendelijke en intuïtieve software op maat om met de cijfers van de weegbrug en de klantgegevens bonnen te maken, automatisch gekoppeld aan de centrale administratieve software.