Procesautomatisatie

Digitaal bedrijfsprocessen beheren en optimaliseren


Digitaliseren en automatiseren
Bij een groot aantal ondernemingen zijn de bedrijfsprocessen nog niet aangepast aan de snel evoluerende digitalisering en automatisering. BMK Solutions heeft zich de laatste jaren verdiept in het automatiseren van bedrijfsprocessen met hierbij twee stelregels in het achterhoofd. Een onderneming is maar zo effectief als haar processen dat toelaten en het automatiseren van onlogische processen is verspillen van tijd en middelen.

Optimaal en efficiënt handelen
Het hele idee van procesmanagement is dat de keten van handelingen effectief én efficiënt wordt gemaakt. Door het toepassen van business process re-engineering gaan we de bestaande processen verbeteren of nieuwe processen ontwikkelen. BMK Solutions maakt samen met u een analyse en identificeert de mogelijke probleemgebieden en verbetermogelijkheden. Samen met u verbeteren we de werking van uw bedrijf om effectievere resultaten te behalen op een efficiënte manier.

Real-time processen visualiseren
Het bijsturen en verbeteren van de werkprocessen is een belangrijk onderdeel van bedrijfsvoering. Hiervoor is het cruciaal dat u op elk gewenst moment goed inzicht hebt in de lopende projecten. Op deze manier weet u precies waar risico's en kansen zitten. Real time informatie is in deze onontbeerlijk.

Inzicht in deze informatie verkrijgt u door gebruik te maken van gebruikersvriendelijke en aanpasbare dashboards. Dashboards zijn de real-time rapportages die u toelaten om de informatie te analyseren en waar nodig gerichte acties te ondernemen. Ze bieden de mogelijkheid om verschillende vormen van data te visualiseren, zo krijgt u snel inzicht in bedrijfsrelevante informatie. Door de responsieve schaalbaarheid van onze toepassingen slagen we er bovendien in om de informatie in dashboards overzichtelijk te brengen op smartphone, tablet en pc. Hierdoor is er altijd en overal real-time inzicht in de bedrijfsprocessen.


Realisaties


Saint-Gobain Glassolutions
Saint-Gobain
Verwerkingssoftware racks

Een meertalige app en bijhorende software werd geprogrammeerd zodat de leveranciers en klanten hun lege transport- racks kunnen inscannen. Samen met geolocatie wordt data doorgestuurd naar de planning, zodat ophaling en eventueel levering automatisch ingepland wordt.


Peeters Dries
Peeters Dries
Administratieve centralisatie

Om de grond- en bestratingswerken vlot te laten verlopen ontwikkelden we gebruiksvriendelijke en intuïtieve software op maat om met de cijfers van de weegbrug en de klantgegevens bonnen te maken, automatisch gekoppeld aan de centrale administratieve software.


Studio Jessa
VRTO Studio Jessa
Aansturing radio software

De huisomroep van het Jessa Ziekenhuis wordt ontlast van repetitieve IT-taken doordat we verschillende programma's ontwikkelden die deze taken op zich nemen. Zo loopt het technisch gedeelte van de programmatie en de aansturing van de radio software grotendeels automatisch.