Industriële automatisatie

Digitaal bedrijfsprocessen beheren en optimaliseren


Digitaliseren en automatiseren
Bij een groot aantal ondernemingen zijn de bedrijfsprocessen nog niet aangepast aan de snel evoluerende digitalisering en automatisering. BMK Solutions heeft zich de laatste jaren verdiept in het automatiseren van bedrijfsprocessen met hierbij twee stelregels in het achterhoofd. Een onderneming is maar zo effectief als haar processen dat toelaten en het automatiseren van onlogische processen is verspillen van tijd en middelen.

Optimaal en efficiënt handelen
Het hele idee van procesmanagement is dat de keten van handelingen effectief én efficiënt wordt gemaakt. Door het toepassen van business process re-engineering gaan we de bestaande processen verbeteren of nieuwe processen ontwikkelen. BMK Solutions maakt samen met u een analyse en identificeert de mogelijke probleemgebieden en verbetermogelijkheden. Samen met u verbeteren we de werking van uw bedrijf om effectievere resultaten te behalen op een efficiënte manier.

Real-time processen visualiseren
Data en processen zijn nauw verbonden met elkaar. Hoe hoger de kwaliteit van de data, hoe beter het inzicht in de performantie van de processen. De kwaliteit van de data verhogen we door te digitaliseren en te automatiseren. Hierna gaan we real-time visualisaties op maat van uw data en de processen ontwikkelen zodat u de betreffende processen ad-hoc kan bijsturen en optimaliseren.


Realisaties


Saint-Gobain Glassolutions
Saint-Gobain
Verwerkingssoftware racks

Een app en bijhorende verwerkingssoftware werd ontwikkeld zodat leveranciers en klanten hun lege transport-racks kunnen inscannen. Met de geolocatie hiervan wordt automatisch de leegstand gemeld en ingepland in de route software voor ophaling en levering.


Peeters Dries
Peeters Dries
Administratieve centralisatie

Om de grond- en bestratingswerken vlot te laten verlopen ontwikkelden we gebruiksvriendelijke en intuïtieve software op maat om met de cijfers van de weegbrug en de klantgegevens bonnen te maken, automatisch gekoppeld aan de centrale administratieve software.


VRTO Studio Jessa
VRTO Studio Jessa
Aansturing radio software

De huisomroep van het Jessa Ziekenhuis wordt ontlast van repetitieve IT-taken doordat we verschillende programma's ontwikkelden die deze taken op zich nemen. Zo loopt het technisch gedeelte van de programmatie en de aansturing van de radio software grotendeels automatisch.