Domein registratie en webhosting

U kunt een domeinregistratie aanvragen op uw bedrijfsnaam, op naam van een vereniging of op uw familienaam. Maar ook combinaties en creatieve creaties kunnen! Zodra u een naam in gedachte heeft controleren wij voor u of deze naam nog vrij is. Wanneer de gewenste domeinnaam al bezet is, krijgt u een overzicht van ons met alle andere extensies getoond met dezelfde domeinnaam, en of deze nog wel beschikbaar zijn voor domeinregistratie. Zo helpen we u met het vinden van een geschikte domeinnaam.


Een domeinnaam mag bestaan uit de letters a tot en met z, eventueel aangevuld met cijfers 0 tot en met 9 of een koppelteken (-). Daarnaast kan er gekozen worden voor de extensie (.be,.nl, .com, .eu, etc.).


Samen met uw domeinnaam zorgen we ook voor de nodige webruimte en aangepaste e-mailadressen "@uwwebsite" voor uw internettoepassingen.
Website ontwerp op maat

Uw bedrijf zichtbaar maken op het internet of uw producten online verkopen via een goed opgebouwde webshop. Redenen te over om een goede website te hebben. Vele mensen doorzoeken het web om informatie te vinden over allerhande producten en diensten. Vooraleer iemand effectief uw zaak bezoekt, heeft deze meestal eerst uw website bezocht. Niet alleen uw aanwezigheid op het web is daarom belangrijk, de potentiële klant dient ook een goede indruk te krijgen van uw zaak. Mensen haken snel af indien de getoonde inhoud niet actueel of slecht gepresenteerd is. Een website dient nauw aan te sluiten bij de huisstijl van uw bedrijf of organisatie en moet eenvoudig te gebruiken zijn!


Uiteraard moet uw site goed te vinden zijn door uw potentiële klanten, de gezochte informatie moet met een gering aantal muiskliks gevonden worden door uw bezoeker én door de zoekmachines! Belangrijk hierbij is dat uw website een mooi en handig grafisch ontwerp heeft. Uw webdesigner houdt rekening met al uw wensen en kan u raad geven in de te volgen stappen voor een succesvolle website. Tevens zal uw website zich aanpassen aan alle schermen, van smartphone tot breedbeeldschermen! Indien u beslist om uw website te laten maken door BMK Solutions kan u rekenen op een goede opvolging van uw project zowel qua bruikbaarheid van uw website als de ranking in de Google zoekresultaten.

Webshop in eigen beheer of in samenwerking

Een webwinkel heeft talloze voordelen, en is meer dan alleen maar online verkopen. U creëert een online uitstalraam dat altijd open is! Extra voordeel hiervan is dat u met een webshop vele bezoekers aantrekt door de rijke inhoud. Extra omzet genereren is natuurlijk ook een doelstelling.


BMK Solutions is uw specialist bij het starten en onderhouden van een webshop, zo bieden wij diverse oplossingen zodat er altijd een passend voorstel voor uw bedrijf kan worden gedaan. Ook staan wij u bij in het beheren van uw webshop indien gewenst. Uiteraard gaan wij eerst met u in gesprek om zo een passende offerte naar uw wensen en eisen te kunnen aanbieden.
App ontwikkeling

Om een app te ontwikkelen hebben we een multidisciplinair team voor u klaarstaan. Verschillende aspecten zullen met u besproken worden, zo gaan we eerst op zoek naar het doel van uw app door naar uw verhaal te luisteren. Vervolgens bepalen we samen met u de verschillende functionaliteiten. Om het geheel bij u te doen passen creëren we de app in uw unieke stijl.

Professionele visitekaartjes

Door professionele visitekaartjes uit te wisselen, zal u een sterkere indruk nalaten bij de nieuwe contactpersoon.
We helpen u graag verder door naamkaartjes te ontwikkelen in de herkenbare huisstijl. Ook zorgen we er voor dat de diensten en/of producten van het bedrijf herkenbaar gemaakt worden. Samen met de gegevens die u er op wenst resulteert dit in nette en verzorgde visitekaartjes!
Neem nu contact op & vraag gratis een offerte!

Samen bekijken we wat we voor u kunnen betekenen en stellen dan een correcte offerte op, geheel vrijblijvend.

Contact