Blog

In deze blog schrijven we handige tips en tricks als u zelf een app, website, webshop of andere online dienst wil ontwikkelen. Ook meer info over onze werkwijze en samenwerkingen wordt hier uit de doeken gedaan!


Partnership KBC Bank &Verzekeringen

Met heel veel trots mogen wij aankondigen dat we sinds juli 2016 een partnership konden afsluiten met KBC Bank & Verzekeringen. Deze partnership houdt concreet in dat de ondernemers in de portefeuille van KBC, die de eerste stappen in het digitale tijdperk willen zetten of eerder dit tijdperk verder willen verkennen, doorverwezen kunnen worden naar BMK Solutions , als één van de bevoorrechte partners van KBC.


Lees hoe we u hierdoor nog meer van dienst kunnen zijn


Waarom starten met een webwinkel?

Er is niets leukers dan het beginnen van uw eigen zaak of winkel. Hierin verkoopt u immers producten waar u affiniteit mee heeft. Elke ondernemer wilt zijn zaak uitbouwen tot een groot succes. Dit kan bereikt worden door op een zo kort mogelijke tijd een zo groot mogelijk doelpubliek aan te spreken.


Echter is het gelijktijdig opstarten van meerdere vestigingen als startende ondernemer in veel gevallen onmogelijk. Zeker gezien het hebben van een fysieke winkel nogal wat kosten met zich meebrengt. Gelukkig is een webwinkel beginnen een mooi alternatief, met minstens zoveel mogelijkheden en deuren die voor u geopend worden. We sommen de voordelen even voor u op.


Lees hier alle voordelen
Van hersenspinsel tot nieuwe website

BMK Solutions maakt professionele websites op maat. Dat weet u ondertussen wel.


Maar hoe komen die websites eigenlijk tot stand? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat gebeurt er wanneer u bij ons komt aankloppen ? Wat kan u van ons verwachten? Hoe vertalen we uw visie naar een functionele website? Hoe kan u dat allemaal opvolgen? Hoe gaan wij eigenlijk te werk?


Indien u zich die vragen nog nooit gesteld had, dan is dat nu zeker wel het geval.


Daarom hebben we nu voor u het totstandkomingsproces beschreven. Stap voor stap, van uw idee tot een moderne functionele nieuwe website. We overlopen voor u alle stappen, en hopen u op die manier een idee te geven van hoe een samenwerking met BMK Solutions verloopt.


Lees hier verder hoe we te werk gaan
Waarom u een website nodig heeft

Een website zorgt voor een grote zichtbaarheid en publiciteit. Vele klanten zullen eerst uw website bezoeken om uw aanbod te bekijken, uw fysieke locatie te bepalen of de openingsuren te bekijken. Vindt de klant de nodige informatie niet dan verliest hij zijn interesse of zal hij ergens anders op zoek gaan.. Gelukkig is uw website overal en vooral altijd bereikbaar! Uw website op maat is altijd aanvulbaar met een doeltreffende E-commerce zodat u ook zelf online uw producten en diensten kan verkopen. De meest rendabele manier van promotie is ongetwijfeld een website, die gekoppeld kan worden met diverse social media.Social media en uw website

Social media zonder website is als een leger zonder land! Uw website is de basis voor alle social media campagnes. Vanaf social media zal aandacht getrokken worden en contact met uw doelpubliek onderhouden worden. Naar de website wordt verwezen en hierop kan men alle informatie terugvinden tot zelfs online shoppen in een webwinkel.
Inhoud van uw website

Schrijf voor uw doelpubliek en denk aan het cliché: "een beeld zegt meer dan duizend woorden". Zorg daarom voor kwalitatieve foto's en afbeeldingen die uw visie en boodschap duidelijk ondersteunen! Wees direct naar de bezoekers en schrijf met overtuiging en zelfzeker waarom ze bij u moeten zijn. Begin met een titel die duidelijk maken waar de tekst over gaat. Uw doelpubliek zal dit appreciëren en de zoekmachines zoals Google zullen dit belonen met een goede ranking, zodat u goed gevonden zal worden door klanten en potentiële klanten.Online verkopen

Indien u online verkoopt bestaat uw webshop uiteraard uit producten of diensten. Hier zeggen beelden geen duizend maar miljoenen woorden! Een eerste selectie van de potentiële klanten gebeurt namelijk in een oogopslag. Daarnaast is de ondersteunende tekst zeer belangrijk om ook daadwerkelijk te verkopen. Schrijf daarom zoals u rechtstreeks mondeling verkoopt en geef naast alle nuttige info ook handige tips aan uw klanten. Ook hier zorgt dit voor het beste resultaat in de zoekmachines waardoor u nog meer gevonden zal worden! Zorg tenslotte voor nuttige links naar andere items om een optimale webwinkel te bekomen.

Home   Portfolio   Contact